Shop
HírekToplista

Vágó

charles bornstein

Ravenswood, az elátkozott város (2013)
Ravenswood

A Szép kis hazugok spin off sorozata. Öt vadidegent összeköt egy átok, amely Ravenswoodot generációk óta sújtja.
Adatlap »
1 hozzászólás
Ravenswood, az elátkozott város

The Haves and the Have Nots (2013)
The Haves and the Have Nots

Sorozat egy gazdag és befolyásos, valamint egy szegény családról Savannah-ban, Tyler Perrytől.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Haves and the Have Nots

Holdfény (2007)
Moonlight

Mick St. John, aki helyes, sármos - és halhatatlan - magánnyomozóként dolgozik Los Angelesben. 60 évvel ezelőtt vámpírrá változott, és örökre 30 éves marad. A különleges képességeit - társaival ellentétben - arra használja, hogy védelmezze az embereket. Felbukkan a vonzó riporternő, Beth Turner az életében.
Adatlap »
0 hozzászólás
Holdfény

Kötelező ítélet (2006)
Conviction

Évadok: 1
Adatlap »
0 hozzászólás

Túsztárgyalók (2006)
Standoff

A sorozat központi figurái azok a háttérben dolgozó rendőrségi alkalmazottak, akik a túszdrámák elsődleges szereplői. Ők azok, akik megpróbálják ezeket a válsághelyzeteket vérontás nélkül, békésen megoldani, még mielőtt az emberéleteket is veszélyeztető eszközökhöz kellene nyúlni. Úgy tartja a tudomány, hogy minden ilyen esemény mögött válságba jutott kapcsolatok vagy elszakadt kötelékek állnak, amelyeket jó eséllyel lehet fegyver nélkül, szavakkal megoldani. Ennek az egyáltalán nem veszélytelen foglalkozásnak a művelője a sorozat két főszereplője, Matt Flannery (Ron Livingston) és Emily Lehman (Rosemarie Dewitt) is. A két különleges FBI-ügynöknek nem csak a terepen kell komoly válsághelyzeteket feloldaniuk, de egymás iránt érzett tilalmas vonzódásuk okozta galibákat is orvosolniuk kell. Ezen kívül állandó a konfrontáció az egység kommandós alakulatával is, akik, ha csak rajtuk múlna, minden esetben ajtóstul rontanának a házba.
Adatlap »
0 hozzászólás

Windfall (2006)
Windfall


Adatlap »
0 hozzászólás

Esküdt ellenségek - Az utolsó szó jogán (2005)
Law & Order: Trial by Jury

Az igazságszolgáltatásban a vádlott mindaddig ártatlan, amíg bűnössége be nem bizonyul: beismerő vallomás, vádalku vagy tárgyalás által...
Adatlap »
0 hozzászólás

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók