Shop
HírekToplista

Vágó

dexter n. adriano

A holnap legendái (2016)
Legends of Tomorrow

“Amikor a hősök önmagukban nem elegek…, akkor legendákra van szükség.” Az Arrow és a The Flash spinoffja, amiben Rip Hunter-nek, az időutazó haramiának egyesítenie kell hősöket és gonosztevőket egy olyan, jövőbeni, megállíthatatlan fenyegetés ellen, ami nem csak a bolygónkat, de az időmindenséget magát fenyegeti.
Adatlap »
0 hozzászólás
A holnap legendái

Incorporated (2016)
Incorporated


Adatlap »
0 hozzászólás
Incorporated

Gyilkos hajsza (2013)
The Following

Ryan Hardy volt FBI-ügynök (Kevin Bacon) kétségbeesetten próbálja elkapni az elítélt sorozatgyilkost, Joe Carrollt (James Purefoy), miután megszökött a börtönből. Hardy hamarosan rádöbben, hogy a karizmatikus Carroll maga köré gyűjtött egy csapat elkötelezett rajongót, akikből fanatikus, gyilkos szektát alakított.
Adatlap »
0 hozzászólás
Gyilkos hajsza

Wedding Band (2012)
Wedding Band

A 2012-ben készült sorozat főszereplője négy, harmincas éveiben járó barát, akik a középiskola óta együtt zenélnek, és képtelenek felnőni. Tommy, Eddie, Barrie és Stewie a hétköznapokban élik a maguk kis életét, hétvégén azonban extrém jelmezekbe bújnak és rocksztárokká változnak. Legyen szó az exbarátnő esküvőjéről, válási buliról, szülinapról vagy osztálytalálkozóról: a srácok számára a színpad valóban egyenlő a világot jelentő deszkákkal, minden fellépést igyekeznek felejthetetlenné tenni. A jó hangulatról a legnagyobb slágerek és a legextrémebb jelmezek gondoskodnak, a fiúk pedig zenélnek, buliznak, bejutnak a legjobb partikra, és még fizetnek is nekik érte.
Adatlap »
0 hozzászólás
Wedding Band

Jonas (2009)
Jonas

A zenei szenzációnak számító Jonas testvérek kitalált rock sztárokat alakítanak ebben a sorozatban, amelyben eredeti Jonas Brothers dalok hangzanak fel, A történet a testvérek, Kevin, Jo és Nick Lucas szórakoztató és kalandos életét követi, akik alakítanak egy együttest, amely a Jonas nevet kapja, s megpróbálnák hétköznapi életüket élni, fényes gitárok, Jonas koncertek, turnék szuper ruhák és sok szenvedélyes rajongó közepette, akik minden mozdulatukat követik. A sorozat színhelyei a Lucas testvérek New Jersey-i otthona (egy átalakított tűzoltóállomás), ahol szüleikkel Tom-mal és Sandy-vel és öccsükkel, Frankie-vel élnek, és a Horace Mantis magániskola ahová régi barátjukkal a stílus guru Stella Malon-nal és Macy Misa-val, a Jonas elsőszámú rajongójával járnak.
Adatlap »
0 hozzászólás

Zeke és Luther (2009)
Zeke and Luther


Adatlap »
0 hozzászólás
Zeke és Luther

Psych - Dilis detektívek (2006)
Psych

Sanyarú sorsú gyermekként Shawn Spencernek nem volt más választása, minthogy vaskalapos rendőr édesapja nyomására felülmúlhatatlan megfigyelőképességre tegyen szert. Ám az alma sajnos elég messze esett a fájától és Shawn a felnőtt korára igazi link alakká vált. Ráébredvén arra, hogy az álláskeresés, és persze találás roppant nehéz feladat, szélhámossággal próbál némi pénzhez jutni. Időről-időre a rendőrség munkájának megkönnyítésére ajánlja fel "médiumi" képességét, melyben persze állandó segítségére van gyermekkori barátja, Gus is.
Adatlap »
1 hozzászólás
Psych - Dilis detektívek

Flight 29 Down (2005)
Flight 29 Down


Adatlap »
0 hozzászólás

Nincs mese (2004)
Unfabulous

A 13 esztendős, meglehetősen okos és öntudatos Addie Singer nagyjából ugyanolyan, mint a többi tinédzser: egyszerűen igyekszik túlélni minden soron következő napot a suliban. Egy dologban azonban mégis más, mint a többiek: előszeretettel írogat - néha butácska, de általában csípős hangvételű - dalszövegeket. Ezek a zenék és szövegek segítenek neki abban, hogy valami kapaszkodót és értelmet találjon a kamaszkor gyakran váratlan, kellemetlen, kényelmetlen, és néha megmagyarázhatatlan eseményei közepette. Persze a kamaszkori problémákat nem egyedül kell elviselnie: legjobb barátnője a kissé furcsa, divatbolond Geena, és sokat lóg velük a környezetvédő kosaras srác, Zach is. Addie szülei, Jeffrey és Sue Singer mindenben támogatják lányukat, bár gyakran érzik úgy, hogy a serdülőkori küzdelmekben nem képesek segíteni neki. Szerencsére ott van még Ben is, Addie igazán klassz bátyja, akit elnézve máris úgy tűnik, hogy bármilyen helyzetbe és társaságba beilleszkedni a világ legegyszerűbb dolga.
Adatlap »
0 hozzászólás

Phil a jövőből (2004)
Phil of the Future


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók