Shop
HírekToplista

Vágó

heidi scharfe

Underground (2016)
Underground


Adatlap »
0 hozzászólás
Underground

Cold Justice (2013)
Cold Justice

A dokumentum-valóságshow, amelynek két kiváló detektívhölgy a főszereplője, akik hideg nyomon haladva próbálnak megoldani régi, döglött aktákban pihenő gyilkossági ügyeket.
Adatlap »
0 hozzászólás

Békét, bíró! (2011)
Fairly Legal

Kate Reed (Sarah Shahi) szilárd meggyőződése, hogy az igazság mindig győzedelmeskedik - még ha nem is a tárgyalóteremben. Régebben a családjához tartozó prominens San Francisco-i irodánál ügyvédként dolgozott, ám annyira kiábrándult a jog világából, hogy frusztráltsága egy új karrierhez vezette: mediátor lett. Hála veleszületett emberismeretének, jogi jártasságának és fanyar humorának, Kate igazi őstehetség, ha konfliktuskezelésről van szó. Tehetsége, úgy tűnik, csak akkor hagyja cserben, amikor a saját konfliktusait kellene megoldania.
Adatlap »
0 hozzászólás
Békét, bíró!

Kyle, a rejtélyes idegen (2006)
Kyle XY

A születése formabontó volt. A legelső emléke az volt, hogy egy erdőben ébredt fel, akár egy csecsemő, úgy, hogy azt sem tudta ki és mit is keres ott. Nem tudta, hogy a szemei mit látnak valójában, minden látvány, hang és tapintás ismeretlen volt számára. Minden faj ösztönnel születik, ami segít neki boldogulni a természetben. Minden faj, kivéve az, amelybe ő született. Kyle-ra egy forgalmas kereszteződésben találnak rá - zavart állapotban, majd a fiatalkorúak börtönébe szállítják. Nicole Trager pszichológusnő később úgy dönt, hogy magához veszi a különös fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kyle, a rejtélyes idegen

Topmodell leszek! (2003)
America's Next Top Model

Amerikai tehetségkutató valóságshow. Műsorvezetője az egykori Victoria's Secret-modell, Tyra Banks. A játék 10-14 lánnyal indul, akik közül minden epizódban esik ki egy (a 4. szériában két játékost szavazott ki a zsűri). A zsűri főként a fotók alapján dönti el, ki távozzon, de figyelembe veszik a versenyző állóképességét, viselkedését is. A modelljelölteknek minden héten fotózáson kell résztvenni, amik nem átlagosan zajlanak. Minden széria végén Tyra, a stáb és a versenyzők elutaznak egy országba, ahol tovább folytatják munkájukat. Az utolsó epizódban kerül sor a divatbemutatóra, amelyen a két finalista vesz részt. A zsűri a látottak alapján választja ki Amerika következő topmodelljét.
Adatlap »
0 hozzászólás
Topmodell leszek!

Alias (2001)
Alias

Sydney Bristow, a fiatal és gyönyörű lány kettős életet él. A barátai számára sikeres befektetési tanácsadó, a valóságban azonban titkosügynök, aki több nyelven beszél és tökéletesen képzett harcos. Ám van, amit főnökei sem tudnak: Sidney kettősügynök, és mindent megtesz azért, hogy bosszút álljon a gyilkosokon, akik valójában a CIA önállósodott ügynökei, az ország legveszélyesebb ellenségei.
Adatlap »
0 hozzászólás
Alias

Versenyfutás a világ körül (2001)
The Amazing Race

Világkörüli verseny 12 kétfős csapattal körülbelül 30 nap alatt. A versenyzőknek mentális és fizikai akadályokkal kell megküzdeniük minden állomáson. Csak akkor tudhatják meg hol lesz a következő állomás, ahova el kell jutniuk, ha az összes feladatot teljesítették egy adott helyszínen. A verseny egyes állomásain kizárják az utolsónak beérkező párost, viszont az a csapat amely elsőként ér célba, 1 millió dollárt nyer.
Adatlap »
0 hozzászólás
Versenyfutás a világ körül

Quinn doktornő (1993)
Dr. Quinn, Medicine Woman

A sikerdráma helyszíne a régi amerikai nyugat, főszereplője pedig egy Harvardon végzett doktornő, aki otthagyja a komfortos Bostont, hogy Colorado Springs határvárosban indítson praxist. A női orvos nem megszokott dolog a polgárháború előtti Amerikában, ám Dr. Quinn lépésről-lépésre megnyeri a városiak bizalmát, három gyermek szeretetét, akiket örökbefogad és a marcona "hegyi ember", Byron Sully figyelmét.
Adatlap »
0 hozzászólás

Baywatch (1989)
Baywatch

A napfényes Kalifornia fürdőzőktől hemzsegő partszakaszán teljesítenek kemény és felelősségteljes szolgálatot a parti őrség életmentői. Mindannyian fiatalok, lelkesek, ki komolyabban, ki könnyedebben fogja fel feladatát, miközben éli a maga életét, örömeit, kudarcait. A nem egyszer izgalmas, veszélyes kalandok során ők maguk is kockára teszik életüket mások épségének, biztonságának megőrzése érdekében.
Adatlap »
0 hozzászólás
Baywatch

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók