Shop
HírekToplista

Vágó

ian farr

Free Rein (2017)
Free Rein


Adatlap »
0 hozzászólás
Free Rein

Tébolyda (2011)
Bedlam

Természetfeletti sorozat Bedlam Heights-ról, amely egykor elhagyatott tébolyda volt - mostanra felújították, de hiába, mert kísértetek lakják. Az egyik új lakó, Jed Harper, látja a kísérteteket, akik általában láthatatlanok, és látomásai vannak a halálukról. Látogatói általában rosszindulatúak, és az ő dolga kitalálni, mi a kósza lelkek motivációja és célja. lakótársai: unokatestvére, Kate, a komplexum gondnoka, Ryan, akit testvére halála kísért, és Molly Kate és Jed gyerekkori barátja.
Adatlap »
0 hozzászólás
Tébolyda

Candlefordi kisasszonyok (2008)
Lark Rise to Candleford

A BBC feldolgozásában készült sorozat Flora Thompson három könyvéből készült ("Lark Rise", "Over To Candleford" és "Candleford Green"), amely az írónő saját gyermekkori és ifjú évein alapul. A sorozat szívmelengetően ábrázolja a XIX. század végi viktoriánus Angliát néhány kis vidéki város és azoknak lakói életén keresztül. Mesél az ünnepségekrol, elfelejtett gyerekkori játékokról, farmerek kézmuűvesek, boltos kisasszonyok és barátok mindennapi életéről és kapcsolatairól. Mindezt nagyon vidáman, üdítően és olykor meghatóan teszi.
Adatlap »
0 hozzászólás
Candlefordi kisasszonyok

Five Days (2007)
Five Days


Adatlap »
0 hozzászólás

Katonazsaru (2003)
Red Cap

Az EastEnders egykori sztárja, Tamzin Outhwaite katonai nyomozóként tér vissza a képernyőre ebben a sorozatban, a megalkuvásra képtelen Jo McDonagh szerepében. Az őrmestert most helyezték át a Királyi Katonai Rendőrség civiliruhás elit osztagához, amely olyan ügyekben nyomoz, ahol az elkövető vagy a sértett a Birt Hadsereg tagja. Jonak már rögtön az első ügy során bizonyítania kell rátermettségét, és egyúttal meg kell próbálnia elfogadtatni magát egy olyan összeszokott csapattal, amely az újoncokat mindig barátságtalanul és fenntartásokkal fogadja. A beilleszkedést nem könnyíti meg sem Jo keményfejű és cinikus főnöke, Burns törzsőrmester (Douglas Hodge), sem pedig a segítőkészséggel hadilábon álló Roper őrmester (James Thornton), aki egyáltalán nincs elragadtatva a lány jelenlététől és tehetségétől. Az egész csapatban csak egyetlen kolléga, Hornsby őrmester (Gordon Kennedy) tűnik jóindulatúnak. A legelső részben a nyomozóosztag egy hadgyakorlaton lelőtt tizedes ügyében kezd vizsgálatot; a titkok és rejtélyek pedig egyre gyarapodnak, mikor kiderül, hogy a vétkes katona kulacsában lévő víz LSD-t tartalmazott.
Adatlap »
0 hozzászólás

Új trükkök (2003)
New Tricks

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Foyle háborúja (2002)
Foyle's War

Michael Kitchen játssza Christopher Foyle rendőrkapitány szerepét a brit detektívsorozatban, melyet Anthony Horowitz alkotott. A II. világháború éveiben játszódó történetben, az özvegy Foyle arra használja csendes megérzéseit, hogy segítsen csapdába csalni olyan bűnözőket, akik a háborúban álló Nagy-Britannia zűrzavarát igyekeznek kihasználni. Erőfeszítéseiben sofőrje, Sam Stewart segíti.
Adatlap »
0 hozzászólás

Holby Városi Kórház (1999)
Holby City

Holby kórháza a kórtermek és műtők világa, érzelmi hullámvasútról, életről és halálról szól minden a sebészettől a gyerekosztályig. Az ötödik szériában távozásával Anton Meyer nagy űrt hagy maga, de az új csapat - Sam, Janice és Alex - egész jól pótolja a hiányt. Tom Campbell-Gore igazi politikus alkatnak bizonyul, mikor a sebészeti igazgatói posztért Ric és Jan ellenében kell megküzdenie. Ed Keating, az irodavezető mély benyomást tesz a női alkalmazottakra, de egyre valószínűbb, hogy egy volt feleségen kívül gyanús ügyek is árnyékot vetnek múltjára. Az újonc Diane és Danny közt egyre nagyobb szerelem, ám Chrissie és Owen, illetve Mubbs és Lisa között már nem ennyire felhőtlen a kapcsolat. Steve új feladatkört kap, tanulónővérként pedig Ric lánya, Jess kerül mellé.
Adatlap »
0 hozzászólás

Space Island One (1998)
Space Island One


Adatlap »
0 hozzászólás

Lovejoy (1986)
Lovejoy


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók