Shop
HírekToplista

Vágó

kristin windell

Goliath (2016)
Goliath


Adatlap »
0 hozzászólás
Goliath

Rejtjelek (2015)
Blindspot

A Rejtjelek egy súlyos amnéziában szenvedő nőről (Jaimie Alexander) szól, akinek testét tetőtől talpig tetoválások borítják. A Time Square-n, egy sporttáskában találnak rá, amelyen csak egy felirat olvasható: "Kurt Weller FBI". Kezdetét veszi egy megdöbbentő, fordulatokkal teli, őrült kirakós játék, amely során kiderül, hogy minden egyes tetoválás egy-egy megoldandó bűntényre utal, és ami révén egyre közelebb kerülünk annak megfejtéséhez, hogy ki is a rejtélyes nő.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rejtjelek

Matador (2014)
Matador


Adatlap »
0 hozzászólás
Matador

The Fosters (2013)
The Fosters

Két anyuka neveli örökbefogadott és vér szerinti gyermekeit együtt egy etnikai is meglehetősen színes családban.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Fosters

A zöld íjász (2012)
Arrow

A milliárdos playboyt, Oliver Queent (Stephen Amell) mindenki halottnak hitte, miután apjával öt éve hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Hazatérése egész Amerikát felkavarja, és mindenki arra számít, hogy ezek után még nagyobb hévvel veti magát az élvezetekbe. Oliver azonban fogadalmat tett apjának, hogy rendbe hozza a várost, melyet egy korrupt társaság tart a kezében. Látszólag folytatja korábbi életstílusát, éjszaka azonban a bűnösök nyomába ered.
Adatlap »
5 hozzászólás
A zöld íjász

Political Animals (2012)
Political Animals


Adatlap »
0 hozzászólás

The Nine Lives of Chloe King (2011)
The Nine Lives of Chloe King

Celia Thomson nagysikerű könyvsorozata alapján. Chloe King, csakúgy mint minden évben, most is alig várja, hogy édesanyjával és barátaival ünnepelhesse születése napját. Egészen addig a pillanatig, mígnem hirtelen csodás képességekre nem tesz szert és felfedezi, hogy egy különös alak követi minden lépését. A lányzó hamarosan megtudja, hogy egy ősi faj képviselője, akiket az emberek évezredek óta próbálnak kiírtani - és talán maga Chloe az egyetlen esélyük a túlélésre
Adatlap »
0 hozzászólás
The Nine Lives of Chloe King

90210 (2008)
90210

A régi Beverly Hills-i tini-sorozat a mai időkre adaptálva. Harry Wilson a családjával együtt Kansasből visszaköltözik Beverly Hillsbe, és ő lesz a gimnázium új igazgatója. Édesanyjánál, Tabithánál laknak, aki régen híres színésznő volt, mostanra azonban alkoholbeteggé vált. Harry felesége Debbie, a lányuk pedig Annie, és van egy örökbefogadott fiuk is, Dixon. A két gyereknek komolyan meg kell küzdenie a beilleszkedés nehézségeivel. Annie először összebarátkozik az iskola ügyeletes sztárjával, Naomival, de a barátságuk tiszavirág-életűnek bizonyul, majd Silverrel lesznek jóban, később pedig feltűnik Ethan is, akit a lány már ismer egy régi nyárból. Annie számára veszélyes aknamezőnek bizonyulnak az új iskola első napjai. Persze Dixon sem jár sokkal jobban, amikor kínos bonyodalmakba keveredik. Majd ő is szerez egy jó cimborát, Navidot, az iskola médiaguruját. Később aztán Harry után nyúl a múlt. Nem elég, hogy olyan fegyelmi ügyekkel szembesül, amelyben vagy egyik, vagy másik gyermeke érintve van, tinédzserkori szerelme, Naomi anyja, Tracy is üldözni kezdi. Kiderül, hogy kettejüknek van egy közös fiuk, akit annak idején Tracy örökbeadott.
Adatlap »
0 hozzászólás
90210

Eli Stone (2008)
Eli Stone

Minden úgy kezdődött, hogy Eli Stone, a jól menő ügyvéd hangokat kezdett hallani az irodában, az értekezleten, szerelmeskedés közben, szóval, a legváratlanabb, s olykor a legkínosabb helyzetekben. A jóképű és tehetséges fiatalember lassan rájön, hogy bizony a Faith-et hallja George Michaeltől. Aztán már látja is a sztárt, hol a nappaliban, hol a munkahely előcsarnokában, hol az égen. Hát nem furcsa? És persze rajta kívül senki másnak nincs hasonló jelenése.
Adatlap »
0 hozzászólás

Testvérek (2006)
Brothers & Sisters

Sok gyerek, többgenerációs család, önálló életek - egy apuka. Aki meghal. Pedig a születésnapjára mindenki összegyűlt. És hirtelen mindenki élete megbicsaklik a biztos támasz nélkül, így a megannyi gyermek elkezd egyensúlyozni munka, magán- és családi élet között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Testvérek

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók