Shop
HírekToplista

Vágó

stephen o'connell

Riviera (2017)
Riviera


Adatlap »
0 hozzászólás
Riviera

Fortitude (2015)
Fortitude


Adatlap »
0 hozzászólás
Fortitude

The Tunnel (2013)
The Tunnel

Nagyrészt Folkestone és Calais városában járunk, ahol Karl Roebuck és Elise Wassermann nyomozók egy francia politikus halálának ügyében nyomoznak. Megdöbbentő felfedezést tesznek a helyszínen, és a páros kénytelen közös munkára adni fejét, hogy kézre kerítsék a sorozatgyilkost, akit személyes ambíciói vezérelnek.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Tunnel

Titanic: Blood and Steel (2012)
Titanic: Blood and Steel


Adatlap »
0 hozzászólás
Titanic: Blood and Steel

A szerelemnek hívott érzés (2004)
A Thing Called Love

Egyéb epizódok
Adatlap »
0 hozzászólás

Északi meló (2004)
55 Degrees North

A BBC Prime hatrészes sorozata Newcastle életteli utcáin játszódik, hiszen ide helyezték át éjszakai műszakba Nicky Cole őrmestert (Don Gilet), a karizmatikus londoni nyomozót, miután kirobbantott egy rendőrségi korrupciós botrányt. Dráma és fanyar humor egyaránt jellemzi az eseményeket, miközben Nicky próbálja megemészteni a karrierjét érintő változásokat, és igyekszik beilleszkedni az új, északi közegbe. Legfőbb fegyvereit, feltűnésmentes modorát és élénk humorérzékét is csatasorba állítva Nicky hamarosan rájön, hogy jó zsaruként nem mindig szerezhet az ember barátokat. Éjszakai nyomozóként sokszor kimarad az életből, és az is nyilvánvalóvá válik, hogy új barátok tömkelegére sem számíthat. Kollégái gyanúsan méregetik, és főnöke, Carter (Christian Rodska) sem töri össze magát azért, hogy megkönnyítse az újonc dolgát. Bár munkamódszerei nem minden esetben mondhatóak hagyományosnak, Nicky mindig megpróbál helyesen cselekedni - még akkor is, ha ettől még népszerűtlenebbé válik munkatársai körében. Egyedül Claire Maxwell ügyvédnővel (Dervla Kirwan) pendülnek egy húron, de vajon túlnő valaha a barátságuk a munkaidőn? Még jó, hogy mindenféle munkától függetlenül Nicky bármikor számíthat a családjára. Bácsikájával, Errollal (George Harris) együtt neveli hétéves unkaöccsét, Matty-t (Jaeden Burke): három férfi három generációból alkotja a családot, melynek erkölcsi iránytűje Errol bácsi. Nicky tartja is magát nagybátyja legfőbb életelvéhez, melynek lényege a sértetlen lélek. Kicsit talán szokatlan család, de nagyon összetartó. A szókimondó Rick Astelt Andrew Dunn; fiatal és naiv társát, Clarkot Mark Stobbart; a bátor, és főleg a férfikollégákkal szemben csípős humorú Brookes őrmesternőt Emma Cleasby; a mindig kötözködő Frank Maguire-t Michael Hodgson; az ambiciózus, és a Nickyre igencsak féltékeny Yates nyomozót pedig Darren Morfitt alakítja.
Adatlap »
0 hozzászólás

Vágom a pasid! (Fodrászok) (2002)
Cutting It

A harmincas éveiben járó Allie Henshall, csinos, érett és vonzó nő aki férjével, Gavinnel, egy jól menő fodrász üzlet tulajdonosa. Ennek ellenére úgy érzi, nem kész a családalapításra. Számára az üzlet az első, így a bővülő manchesteri ügyfélkör fogadására a szemközti üzlethelyiség bérleti jogának megszerzését tűzi ki céljául. Rejtélyes módon a bérleti díj egyik napról a másikra az egekbe szökik. Ekkor bukkan fel váratlanul Finn, Allie fiatalkori szerelme.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók