Shop
HírekToplista

Sorozat kategória

Vetélkedő

Ultimate Beastmaster (2017)
Ultimate Beastmaster


Adatlap »
0 hozzászólás
Ultimate Beastmaster

BattleBots (2015)
BattleBots


Adatlap »
0 hozzászólás

Forged in Fire (2015)
Forged in Fire


Adatlap »
0 hozzászólás
Forged in Fire

On the Menu (2014)
On the Menu


Adatlap »
0 hozzászólás
On the Menu

72 Hours (2013)
72 Hours

Akciódús valóságshow, amelyben az egymás ellen versenyző csapatokat egy helikopterrel a vadon kellős közepébe viszik, ahol az időjárással és a természet erőivel szembeszállva, minimális víz- és élelmiszerkészlettel ellátva kell ellenfeleik előtt megtalálniuk az elrejtett 100 ezer dollárt.
Adatlap »
0 hozzászólás

Eszement tudomány (2013)
None of the Above

Unja már a megszokott hosszadalmas procedúrát az autómosóban? Tim Shaw, a Nat Geo excentrikus mérnöke egyetlen másodperc alatt megoldja a problémát! A sorozat meghökkentő kísérletekkel, az utca emberét bevonva mutat rá a fizika és a mérnöktudomány meglepő törvényszerűségeire - de vajon a rázúdított 800 liter víz mit művel Tim kocsijával? Nos, a végeredmény nem egészen az, mint amire a jobb sorsra érdemes járgány körül összeverődött tömeg számított... A brit Tim Shaw nem azok közé a visszahúzódó szobatudósok közé tartozik, akik a laboratóriumuk félhomályában élik világukat. Épp ellenkezőleg: akkor érzi jól magát, ha páratlan tudását megoszthatja az emberekkel. Munkamódszere egyszerű és lebilincselő: előbb különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítja és megdöbbenti hallgatóságát, majd mindenki számára érthető módon felfedi a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket. Attól kezdve, hogy miként kell landolni egy tojásszőnyegen helikopterrel anélkül, hogy egyetlen héj is összetörne, egészen addig, hogy hogyan lehet megvédeni egy karórát a kalapácsütésektől tejsodó segítségével, Tim bebizonyítja, hogy a minket övező valóságos világ sokkal izgalmasabb és csodálatosabb, mint bármilyen trükk, varázslat vagy illúzió!
Adatlap »
0 hozzászólás

Hollywood Game Night (2013)
Hollywood Game Night


Adatlap »
0 hozzászólás

MasterChef Junior (2013)
MasterChef Junior


Adatlap »
0 hozzászólás
MasterChef Junior

Midnight (2013)
Midnight


Adatlap »
0 hozzászólás

Million Second Quiz (2013)
The Million Second Quiz

Egy csapat versenyző 10 millió dolláért küdz egymás ellen a kvízshow-ban 1 millió másodpercen, azaz 11.57 napon keresztül.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:35 Kölyökklub
10:15 Teleshop
02:40 A hidegsebész
07:15 Angel
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók