Shop
HírekToplista

Zeneszerző

bear mccreary

Constantine (2014)
Constantine

Egy hitében megingott férfi, miközben múltbéli bűneivel igyekszik leszámolni, felveszi a sötétség erőivel szemben a harcot, hogy az emberiség védelmére keljen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Constantine

Fekete vitorlák (2014)
Fekete vitorlák

1715. A Karib térségben a kalózkodás aranykorának csúcsát éli. A korábban brit gyarmatként létező New Providence Island most törvényen kívüli vidék, amelyet a történelem leghírhedtebb kalózkapitányai uralnak. Köztük is a legrettegettebb, Flint kapitány.Ám a brit flotta visszatérésével, a kihalás veszélyétől fenyegetve, Flint egy másik oldala tör felszínre. Egy férfi, akit mély, bonyolult és akár romantikus indítékokok is vezérelhetnek. Egyezséget köt a gyönyörű Eleanor Guthrie-val, a helyi orgazda lányával. Együtt kiforralnak egy tervet arra, hogy megszerezzék a végső díjat, amit elnyerve visszaszerezhetik otthonukat az újjáéledő brit birodalomtól.Ellenfelek sorával kerülnek szembe, rivális kapitányokkal, akik féltékenyek Flint hatalmára, Elenor apjával, kinek ambíciói nem egyeznek lányáéval, és egy fiatal tengerésszel, akit már be is toboroztak Flint legénységébe és folyamatosan arra törekszik, hogy aláássa kapitánya tiszteletét. Az ő neve John Silver.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fekete vitorlák

Intruders (2014)
Intruders


Adatlap »
0 hozzászólás
Intruders

Outlander - Az idegen (2014)
Outlander

1945-öt írunk. A világháborút követően a Randall házaspár Inverness környékére utazik nyaralni. Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank hírszerző volt, így a háború hosszú évei alatt, alig látták egymást. A házaspár nyaralása alatt megtekinti a környék egyik különlegességét, az ősi, misztikus állóköveket, ahol a helyiek egy druida szertartást is előadnak a nézőknek. Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből, és kiváncsian megérinti a követ. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták, 1743-ba, a háború dúlta Skóciába.
Adatlap »
0 hozzászólás
Outlander - Az idegen

A SHIELD ügynökei (2013)
Agents of S.H.I.E.L.D.

A Marvel és az ABC együttműködéseként, Joss Whedon, Jed Whedon és Maurissa Tancharoen, Jeffrey Bell felügyelete alatt készült sorozat a "S.H.I.E.L.D.", az idegen fenyegetések elhárítására szakosodott ügynökség munkájába enged bepillantást. Az események középpontjában Phil Coulson ügynök és kis csapata van, akik a találékonyságuk és a fejlett technikai felszereltségük segítségével próbálják megmenteni a Földet a világot fenyegető idegen- és illetve természetfeletti fenyegetésektől.
Adatlap »
0 hozzászólás
A SHIELD ügynökei

Az ellenállás városa (2013)
Defiance

A nem túl távoli jövőben már vége van annak a hitnek, hogy egyedül vagyunk a hatalmas univerzumban - a votan nép szeretné, ha velünk együtt élhetne a Földön. Azonban hiába a megegyezés, van aki nem szeretné, ha köztünk lennének, nekik viszont már nincs hova menniük. Egy háború kitörésének küszöbén állunk. Ennek az új világnak a közepén, a rejtélyes Jeb Nolan elkeseredett harcot vív a törvényesség fenntartása érdekében egy határvárosban a földönkívüliek és a földlakók között. Életben maradni ezen a könyörtelen tájon embert próbáló feladat. Ha sikerrel jár, ez lehet az ellenállás városa.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az ellenállás városa

Da Vinci démonai (2013)
Da Vinci's Demons

Egy világban, ahol a gondolkodás és a hit felett is uralkodnak, egyetlen ember harcol a tudás felszabadításáért. Leonardo Da Vinci megrendítő életének titkos története egy olyan fiatalember képét festi elénk, akit kivételes tehetség kínoz. Egy eretnekét, aki azért küzd, hogy leleplezze a vallás hazugságait. Egy lázadóét, aki az elitista társadalmat akarja felforgatni. Egy törvényen kívüli fiúét, aki arra vágyik, hogy apja elismerje őt. Da Vinci egy évszázadok óta tomboló vihar közepén találja magát, ahol összecsap az igazság és a hazugság, a vallás és az értelem, a múlt és a jövő. Vágyait a kor egymás ellen acsarkodó hatalmai próbálják kihasználni, az ármányok közé keveredő művész segítségére pedig pont azok szorulnak rá leginkább, akik megvetik tudását. Leonardo harcba száll ellenségeivel, akik a történelem felhasználásával akarják elkendőzni az igazságot. Da Vinci hős és valódi géniusz, aki puszta tehetségével felvértezve néz szembe a belső és külső sötétséggel. A háború kimenetele kétes, a tudásért folytatott harc pedig majdnem elpusztítja, amikor eléri az épelméjűség határait. Da Vinci alászáll saját zsenialitásának mélységeibe, és megállíthatatlan erőként tér vissza, hogy fényt gyújtson ebben a sötét korszakban. Története tükröt tart mai világunk elé, és arra hív minket is, hogy felszabadítsuk a jövőt.
Adatlap »
4 hozzászólás
Da Vinci démonai

Holliston (2012)
Holliston

Két feltörekvő filmkészítő küzdelmei az élettel, karrierjükkel és az ellenkező nemmel - akiknek mindemellett egyéb óhajuk sincs, mint elhagyni a kis New England-i városkát, ahol élnek, és hogy a filmipar csillagivá váljanak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Holliston

A Köpeny (2011)
The Cape


Adatlap »
0 hozzászólás
A Köpeny

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók