Shop
HírekToplista

Zeneszerző

reinhold heil

Berlini küldetés (2016)
Berlin Station


Adatlap »
0 hozzászólás
Berlini küldetés

Helix (2014)
Helix

A Járványügyi Központ orvoskutatóinak egy csoportja egy csúcstechnológiával ellátott sarkvidéki laboratórium-komplexumba utazik, hogy kivizsgálják egy járvány kitörését, ám hamarosan élet-halál harcot kénytelenek vívni, amelynek tétje nem csupán saját életük, hanem a teljes emberiség megmenekülése vagy pusztulása is. A halálos fenyegetés azonban csak a jéghegy csúcsa, ahogy a vírus fejlődik, a hátborzongató igazság is kezd kibontakozni előttük.
Adatlap »
0 hozzászólás
Helix

Legends - Beépülve (2014)
Legends

Martin Odum (Sean Bean) FBI ügynökként dolgozik, munkája során pedig különböző személyiségek felvételére kényszerül. A férfi igazi átváltozóművész, egy idő után azonban teljesen elvész múltbeli identitásai labirintusában. A számtalan álca miatt már abban sem biztos, hogy valóban ő Martin Odum, főleg, miután egy rejtélyes idegen azt állítja, hogy nem az, akinek hiszi magát. Odum miközben új megbízást vállal, megpróbálja saját múltját és valós személyiségét is feltárni, ez azonban számos kockázattal jár, nyomozásai során pedig nem bízhat meg senkiben. A férfi veszélyes helyzetekbe kerül, ám ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint a tükörképek rengetege.
Adatlap »
0 hozzászólás
Legends - Beépülve

Awake (2012)
Awake


Adatlap »
0 hozzászólás
Awake

Locke & Key (2011)
Locke & Key

Édesapjuk kegyetlen halálát követően a Locke tetvérek, Tyler, Kinsey és Bode édesanyjukkal, Ninával az ősrégi családi kastélyba, Keyhouse-ba költöznek. Hamarosan felfedzik, hogy a ház tele van titkokkal, amikor mágikus kulcsokat találnak, amely elképesztő erőket zárnak magukba - mint például emberek kísértetté változtatása, vagy mások emlékeinek kitörlése. Ded nem ők az egyetlenek, akik tudnak ezekről a kulcsokról. Egy Dodge nevű ördögi lény szintén a kulcsok nyomában van, és az a célja, hogy kinyissa a Fekete Ajtót, amely démonokat szabadítana világunkra.
Adatlap »
0 hozzászólás
Locke & Key

John from Cincinnati (2007)
John from Cincinnati

Imperial Beach, Kalifornia. A diszfunkcionális Yost család a helybéli közösségi két új tagjával kerül kapcsolatba: egyfura, ámde tehetős szörfmániással, és egy férfival, akit évekkel ezelőtt eltaszítottak maguktól.
Adatlap »
0 hozzászólás
John from Cincinnati

Deadwood (2004)
Deadwood

A westernsorozat a Dakota államban lévő Deadwood városában játszódik. Deadwood olyan helyen helyezkedik el, amely kívül esik a szövetségi ellenőrzés hatókörén. Ennek megfelelően itt nem érvényesek a szövetségi törvények. A területet 1868-ban, a dakota sziú indiánokkal Fort Laremie-ben, "örök időkre" kötött szerződés értelmében az oglala törzs számára jelölték ki. A Black Hills a dakota indiánok szent földje volt, ám a kapzsi telepeseket ez a legkevésbé sem érdekelte. Az arany hírére aranyásók ezrei lepték el a területet, ők alapították a várost 1876-ban. Az indiánokkal való összetűzések háborúhoz vezettek, amelyben az egyesült sziú, sájenn és arapahó törzsek a híres Little Big Horn-i csatában megsemmisítették a Custer tábornok vezette 7. Lovasezred jelentős részét. 1876 nyarára már tízezer főnyire duzzadt az illegálisan épült város lakossága. Az emberek aranyásásból és szerencsejátékból próbáltak meggazdagodni. Ekkor kezdődik a történet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Deadwood

Nyomtalanul (2002)
Without a Trace

Az eltünt személyek felkutatásával foglalkozó FBI ügynökök csoportját Jack Malone (Anthony LaPaglia) irányítja. Az egyes epizódok egy-egy személy eltűnése körül forognak és hatalmas a versenyfutás az idővel, hiszen a tapasztalatok szerint ha valaki nem kerül elő 48 órán belül, akkor a túlélési esélyei rohamosan csökkennek. Ezért aztán a nyomozók nem is a Helyszínelők-féle precíz nyomelemzéssel foglalkoznak, hanem a tanúk és hozzátartozók gondos kikérdezése segítségével próbálják rekonstruálni az eltűnések áldozatainak utolsó napjait, valamint eltűnésükhöz vezető útját.
Adatlap »
1 hozzászólás
Nyomtalanul

Tetthely (1969)
Tatort

Íme az igazi Tetthely a hetvenes évekből: nem bűnügyi magazin, nem utóérzés, hanem az eredeti nyugatnémet krimisorozat Haferkamp, Buchmüller és persze Schimanski felügyelővel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Tetthely

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók