Shop
HírekToplista

Zeneszerző

sam winans

Afterworld (2007)
Afterworld

Russell Shoamaker New York-i szállodaszobájában arra ébred, hogy eltűntek az emberek, mintha kihalt volna az emberiség, és minden elektromos árammal működő berendezés működésképtelenné vált. Kéthetes keresés után rátalál a túlélők egy csoportjára. A többiek elbeszéléseiből és emlékeiből mindössze annyit sikerül megtudnia, hogy valószínűleg az EMI, azaz elektromágneses bomba okozta az összeomlást. Russ úgy dönt, bármilyen veszélyes is a vállalkozás, de megkeresi a családját Seattle-ben.
Adatlap »
0 hozzászólás

Flight 29 Down (2005)
Flight 29 Down


Adatlap »
0 hozzászólás

Darcy's Wild Life (2004)
Darcy's Wild Life


Adatlap »
0 hozzászólás

Lizzie McGuire (2001)
Lizzie McGuire

Lizzie McGuire amolyan átlagos kamaszlány: nem élsportoló, nem bomba nő, és még csak nem is lázadó. Legjobb barátnője Miranda, akivel nem tartoznak a menő lányokhoz az osztályban, Gordoval pedig annak ellenére, hogy fiú, szintén elválaszthatatlanok. Amikor Danny, az iskola Brad Pittje meghívja szombatra egy buliba, Lizzie élete legboldogabb percét éli át. Amikor kiderül, hogy aznap a nagyi születésnapjára hivatalosak, szülei nem értik meg hogy tinédzserkora legmeghatározóbb eseményétől tartják távol. Miranda nélküle is elmegy a többi lánnyal, Lizzie ezért családjában és barátnőjében is csalódik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lizzie McGuire

Trópusi hőség (1991)
Sweating Bullets

Nick Slaughter exrendőr a floridai Key Mariah városába költözik, és magánnyomozói irodát alapít. Itt hozza össze a sors Sylvie Geralddal, a helyi utazási ügynökkel, akinek minden álma, hogy magánnyomozóként dolgozhasson. Megbízásuk pedig akad bőven. A helyi rendőrség nem mindig nézi jó szemmel ténykedéseiket, ám a fordulatokban bővelkedő akcióik során sem maradnak egyedül: jó barátaik - Ian, Spider és Rollie - segítik őket. Hála Nicknek és csapatának egy csapásra felpezsdül az élet a csendes és nyugodt kisvárosban...
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

sorozat

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók